Conjuntament amb la programació del primer trimestre del nou any que ha confeccionat el grup de cultura, la Junta Directiva i jo personalment volem que us arribi el nostre desig de un “Bon Nadal” amb felicitat, solidaritat i estima en companyia de les persones que més estimeu i amb l´esperança que el 2024 es comporti una mica millor que aquests difícils anys passats.

També vull reiterar-vos, una altre vegada, una petició. ASVOL necessita nous voluntaris per poder atendre totes les tasques que tenim encomanades i creiem que vosaltres podeu fer una bona propaganda entre els vostres amics, coneguts, veïns, familiars, gent del barri, etc.

Espero i agraeixo la vostra col.laboració. Per al  mes de gener necessitem un parell de voluntaris per posar en marxa l’aula d’informàtica al Pere Virgili i  també voluntaris per omplir l´ activitat intergeneracional amb alumnes de diferents escoles a nivell de Catalunya i alfabetització d’adults.

Us recordo que a la nostra seu a Via Laietana 46 A, 2n, 1a. Telèfon 932683725, us atendrem de dimarts a dijous de 17 a 19 hores, i jo personalment, tots els dimecres.

Que les festes de Nadal siguin dies de pau per tothom i que quan obrim el llibre del 2024, hi trobem munts de salut, alegria  felicitat i sobretot molta salut.

Què la pau i l’amor de l’Infant que va néixer a Belén ompli sempre el nostre cor.

BON NADAL.

Salutacions cordials

El vostre president

Fernando Montano