Avís Legal

En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web, li informa del següent :

  • Denominació social: ASSOCIACIO DE GENT GRAN VOLUNTÀRIA EN CIÈNCIA I CULTURA INFORMATICA AMBIT SOCIAL I MEDIATEQUES (en endavant ASVOL).
  • NIF: G62413372
  • Domicili: Via Laietana, 46 bis A 2on 1ª 08003 – Barcelona (Barcelona)

Amb els límits establerts a la llei, ASVOL no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i informació no vinculen a ASVOL ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet d’ASVOL poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que ASVOL no pot controlar. Per tant, ASVOL no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva d’ASVOL o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés d’ASVOL.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que ASVOL ofereix a través de la pàgina web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals i a la lliure circulació de aquestes dades li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers d’ASVOL per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores de la pàgina web.

L’informem també que té la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a: asvol2015@gmail.com o a l’adreça : Via Laietana, 46 bis A 2on 1ª 08003 – Barcelona (Barcelona).