Benvolguts/des companys/es:

Novament em dirigeixo a tots vosaltres per presentar-vos l’informatiu de les activitats trimestrals programades per al segon trimestre de l’any 2024. Desitjo que les gaudiu.

De nou aprofito per demanar la vostra col.laboració per omplir els nous projectes que hem començat a preparar com són: Minitallers informàtica, activitats intergeneracionals amb alumnes d’escoles, acompanyament telefònic. En cas d’estar interessats en participar en qualsevol d’aquestes activitats podeu trucar al nostre telèfon 932683725 per tal d’establir el primer contacte i poder ampliar-vos la informació. També els coordinadors de cada zona podran informar-vos al respecte.

Us faig aquesta crida perquè és molt important i urgent omplir les places que tenim per cada activitat. Confio en la vostra col.laboració.

També aprofito per demanar-vos la vostra cooperació per ampliar el nombre de voluntaris de la nostra Associació a nivell de tota Catalunya per poder atendre totes les tasques que tenim encomanades i creiem que vosaltres pel sistema boca-orella podeu fer una bona propaganda entre els vostres amics, familiars, coneguts, veïns, gent del barri, etc.

Fins la propera.

El vostre president

Fernando Montano Cajal