Qui som

voluntari1Asvol és una associació de Voluntaris que treballa amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones grans i de persones amb vulnerabilitat personal i social. Asvol porta a terme les seves diferents activitats a través de l’Obra Social de Fundació Bancària “La Caixa”, mitjançant l´acció dels nostres Voluntaris i accions de sensibilització a la nostra societat, posant en marxa projectes, programes i activitats que tinguin com objectiu l’envelliment actiu dintre d’un marc de valors, d’humanisme, dignitat i solidaritat i sempre respectant la llibertat individual.

presidenta-rBarcelona, Juny 2016
Benvolgudes i Benvolguts.

M’adreço a vosaltres per presentar-me com a Presidenta d’Asvol.
El meu nom és Maria Teresa Juny i durant els tres propers anys, juntament amb els components de la Junta Directiva, intentarem posar en marxa alguns dels objectius que tenim pendents i buscarem nous projectes en els que poder implicar-nos.

Per poder portar a terme la nova planificació d’àrees de treball, programes i activitats que comencem a desenvolupar, ens seria de molta ajuda la vostra col.laboració de tots els socies d’Asvol participant com a Voluntaris en les diferents tasques que tenim programades.

També ens cal accedir a la informació dels diferents Espais: activitats, festes, visites, sortides, etc. D’aquesta manera podríem col.laborar en tot allò que sigui possible.

Per qualsevol cosa, estic a la vostra disposició a la seu d’Asvol, Via Laietana, 46, 2n 1ª, tots els dimecres de 17 a 19 hores.

Telèfon 93 268 37 25. –  Adreça electrònica: asvol2015@gmail.com

Salutacions
Mª Teresa Juny

La nova Junta directiva que regeix, administra i representa l’ASVOL (Associació de Gent Gran Voluntària en Àmbit Social, Ciència i Cultura), es va constituir l’1 d’abril de 2016, formada pels següents membres:

 Presidenta: Mª Teresa Juny |  Sots presidenta: Esther Muñoz |  SecretàriaMª Dolors Güell  |  Tresorer: Pere Solé

Vocals:
Francesc Caballero |  Matias Carrillo |  Mª Cinta Cornadó |  Joan Dabau |  Lydia Gómez |  Lidia Mas |  Julio Remón |  Rosa Vilalta.

Mª Teresa Juny

Mª Teresa Juny

Esther Muñoz

Esther Muñoz

Mª Dolors Güell

Mª Dolors Güell

Pere Solé

Pere Solé

Francesc Caballero

Fcesc. Caballero

Matias Carrillo

Matias Carrillo

Mª Cinta Cornadó

MªCinta Cornadó

Joan Dabau

Joan Dabau

Lydia Gómez

Lydia Gómez

Lidia Mas

Lidia Mas

Julio Remón

Julio Remón

Rosa Vilalta

Rosa Vilalta

Descarrega't els Estatuts

Descarrega’t els Estatuts